Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان فارس با ۸ دستور کار برگزار شد که عمده مباحث مطرح شده در آن مربوط به مشکلات بانکی و مالیاتی واحدها و شرکت‌های تولیدی و صنعتی بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان فارس عصر امروز با 8 دستور کار برگزار شد که عمده مباحث مطرح شده در آن مربوط به مشکلات بانکی و مالیاتی واحدها و شرکت‌های تولیدی و صنعتی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احداث نیروگاه خورشیدی در بوانات با 600 هکتار زمین و 388 میلیون یورو سرمایه‌گذاری که منجر به تولید 431 مگاوات برق می‌شود، یکی از دستورکارهای مهم این جلسه بود که برای تعیین تکلیف محل اجرای طرح مطرح شد اما از آنجا که تاکنون هیچ اقدامی از سوی سرمایه‌گذار نشده و پروانه هم منقضی شده بود، به دستور استاندار لغو مجوز شد.

محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس در این زمینه اظهارداشت: مجوز شرکت لغو و فراخوانی برای سرمایه‌گذاری مجدد ارائه شود همچنین هزینه‌های انجام شده هم توسط سرمایه‌گذار جدید به وی پرداخت شود.

وی با بیان اینکه وضعیت برق در کشور خوب نیست و مکان انتخابی برای ایجاد نیروگاه نیز مناسب بوده است، گفت: اگر زمین دیگری نزز هست و بهتر باشد زمین را جابه‌جا کنید و اجازه دهید کار اتفاق بیفتد اما به دلیل عدم انجام تعهدات مجوز شرکت مرآت بین‌المللی بوانات لغو شود.

حمیدرضا ایزدی، رئیس سازمان صمت استان فارس نیز در حاشیه این جلسه به فعالیت کارگروه رفع موانع تولید اشاره و عنوان کرد: 8 دستور کار در این جلسه مطرح شد و با توجه به اینکه موارد قبل ز کارگروه به صورت تخصصی و کارشناسی در سازمان صمت بررسی می‌شود، دستورکارهای این جلسه با سرعت انجام‌ می‌شود.

وی با بیان اینکه 75 درصد از مصوبات کارگروه اجرایی شده و 25 درصد از مصوبات نیز در دست اقدام است یا اجرایی نشده گفت: عمده دلیل اجرایی نشدن مصوبات قوانین و دستگاه‌های اجرایی بالادست است.

رئیس سازمان صمت استان فارس با بیان اینکه هدف این کارگروه رفع مشکلات واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل است، افزود: هدف امسال بازگشت 220 واحد به مدار تولید است‌.

وی با بیان اینکه هماهنگی خوبی با دستگاه قضایی برای اجرای مصوبات کارگروه انجام شده است، عنوان کرد: دستگاه‌هایی که برای اجرای مصوبات همکاری نکنند دستگاه‌ قضایی ورود کرده و مشکل را حل می‌کند.

بیش از 7000 واحد تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور "راکد" است16000 واحد تولیدی کشور با کمتر از 50 درصد ظرفیت فعال است255 واحد تولیدی و صنعتی کرمانشاه گازرسانی می‌‌شود

ایزدی درباره لغو مجوز برخی از سرمایه‌گذاری‌ها تصریح کرد: شرکت‌هایی که از زمین منابع ملی استفاده می‌کنند ولی در بازه زمانی مشخص نتوانند پیشرفت داشته باشند لغو مجوز می‌شوند و به سرمایه‌گذار جدید واگذار می‌شود چون در استان فارس محدودیت زمین وجود دارد.

درخواست افزایش توان برق و عدم اجرای مصوبات قبلی بیمارستان دکتر امامی از دیگر موارد مطرح شده در جلسه بود که با توجه به اینکه انجام کار در اندازه مناقصه است مقرر شد مجوز برگزاری مناقصه جدا از سهمیه و نوبت‌بندی در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/424 /ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سرمایه گذاری استان فارس دستور کار مطرح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۲۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان با بیان اینکه تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه‌ باشد، گفت: چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز هشتم اردیبهشت در دیدار با رئیس هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و گفت: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مسئله چای سنواتی نباید موجب خدشه‌دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی، حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان کرد و افزود: اراده همه مسئولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع شود.

وی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده، خاطرنشان کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

رئیس‌کل دادگستری گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم »، افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • شناسایی ورفع موانع ومشکلات قبل سرمایه گذاری
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • واحد ۳ بخار نیروگاه نکا از مدار تولید خارج شد
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفر‌های شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفرهای شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند